Fejes Adrienn

Szempillastylist, trainer

Üdvözöllek a világomban!

2014 végén ismerkedtem meg egy pesti kozmetikusképző magániskolában a szempillaépítés alapjaival.

2015 nyarán elsajátítottam a duplázott azaz 2D szettek építését, melyet a későbbiekben finomítottam, és újabb technika felfedezésével még szebbé és tartósabbá tudtam fejleszteni.

2016 elején vált ismertté számomra a szempillaépítés magasiskolája, a Volume technika!

Csak és kizálólag szempillaépítéssel foglalkozom, és hihetetlen szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám egyben a szenvedélyem is.

Kifejezetten szeretem a profizmust és maximalista vagyok, amit a munkámmal is tükrözni kívánok!

2016 októberében indultam első versenyemen, melyben sikerült a dobogó legfelső fokát kiérdemelnem.

Majd egy hónappal később, 2016 novemberében is magyarország bajnoka lettem szintén Volume kategóriában.

Hungarian Lash Style 2016 Volume 3D- 4D I. helyezett

25. Beauty Forum Hungary Lash Style 3D-5D Volume I.helyezett

Mondhatom, hogy a szempillázás megszállottja vagyok, és nagyon komolyan veszem amit csinálok!

Szeretem a könnyed,természetes mégis dús szempilaszetteket melyek igényesek és megkönnyítik a dolgozó nő mindennapjait!

Versenyek

Mindig is szerettem olyan versenyeken részt venni, amelyek során lehetőségem adódik kilépni a komfortzónámból és a saját határaimat feszegethetem. Igyekeztem mindig valami újat kipróbálni, ezért az élő versenyek mellett, ahol az időhöz kötöttség és a nyomás jelentette a legnagyobb kihívást, online megmérettetéseken is részt vettem, ahol viszont a fotózás is központi szerepet játszott, hogy vissza tudjam adni a munkáim minden apró részletét.

Minden verseny más és más, volt ahol saját modellel dolgozhattam, volt ahol nem, azonban mindegyikről elmondhatom, hogy rengeteget tanultam és értékes visszaigazolásokat szereztem. Ennek a sok tapasztalatnak és versenyszellemnek köszönhetően a mai napig indulok külföldi versenyeken egyedüli magyarként, és sikeresen érek el kimagasló eredményeket. Többek között hatalmas büszkeséggel töltenek el utóbbi eredményeim, ugyanis 2018-ban kijutottam a világbajnokság döntőjébe, Párizsba a világ 5 legjobb szempilla stylistja közé, majd ezt követően Alicante-ban, az Európa bajnokságon, a Dramatic volume, Expert kategóriában elért 1. helyezésemmel egyben Európa bajnok is lettem.

Néhány eredményem az elmúlt évekből:

  • 2017. június, Bergamo, Expert kategória Oktatói kategóriában 2. helyezést értem el Volume 3-4D-ben
  • 2017. október, Prága, Online Lash Competition A "sexy lashes" kategóriában 2. helyezést értem el, és ezzel egyben ki is jutottam a Lash Marathon két napos konferenciájára, ahol 18 előadó tartott előadást, akik a világ minden tájáról érkeztek. Élményekkel teli, rendkívül hasznos két napot tölthettem el a konferencián, ahol olyan tapasztalatokat, tudást és kapcsolatokat gyűjtöttem, melyek a későbbiekben is nagy hasznomra váltak a munkám során.
  • 2017. december, Anglia, Online Lash Competition Mega volume, Expert kategória, 2. helyezés. A versenyen a Holland szakmai zsűritől különdíjban részesültem, ezzel is külön kiemelve a munkámat.
  • 2018. április 9-10., Párizs, Világbajnokság 2018-ban kijutottam a világbajnokságra, ahol egyedüli magyarként képviseltem az országot Volume kategóriában. 700 jelentkező közül választották ki az 5 finalistát, akik közé én is bekerültem. Hatalmas élményt és dicsőséget jelentett számomra, hogy kint lehettem és rendkívül büszke vagyok az elért eredményemre.
  • 2018. április 21-22., Alicante, Európa bajnokság A Dramatic volume, Expert kategóriában 1. helyezett lettem, így megszereztem az Európa bajnoki címet. Emellett a bajnokságon 2 szakmai zsűritől is megkaptam a legjobb munkának járó díjat. Minden zsűritag rendelkezik egy kupával, amelyet a számára legjobbnak ítélt versenyzőnek adja át, én pedig elhozhattam az olasz és az ausztrál zsűritagtól is ezt a megtisztelő díjat.
  • 2018 szeptember. Oscars 2nd edition online verseny 3.helyezett
  • 2018 december Az év szempillastylistja lettem