Advanced Classic Mentoring – Kiscsoportos szempilla képzés

Mentoring képzésemet kifejezetten azoknak ajánlom, akik már elvégezték akár nálam, akár más oktatónál a Classic műszempilla építő alapképzést! Ha már van egy alapod, de még szükséged van fejlődésre, netalán rések vannak az elméleti anyagban, vagy a gyakorlati részeknél akadtál el, akkor bizony Neked szól ez a képzésem! Az Advanced Classic mentoring keretében lehetőséged van velem közös gyakorlásra, hogy bátran feltedd az összes kérdésedet, és választ is kapj rájuk. A kiscsoportos képzés kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretik a kis közösségeket, ahol szakmai tapasztalatainkat cserélhetjük, bővíthetjük és kapcsolatot építhetünk!

Fontos megjegyezni, hogy a mentor tanfolyam nem váltja ki az alapképzést! Amennyiben nem végezted még el a Classic műszempilla-építő képzést, jelentkezz itt!

A gyakorlati képzésen használt anyagokat és eszközöket biztosítom, valamint egy általam összeállított ajándékcsomagot és 10% örökérvényű tanulói kedvezményt kapnak a résztvevők, amelyet a PerfectEye webshopban tudnak felhasználni!

Kiknek ajánlom Classic mentoring csoportos képzésemet?

  • Akik már elvégezték nálam vagy másnál a Classic 1D képzést, így van egy alapjuk

  • Akiknek megannyi tisztázatlan kérdése van még és szeretnének gyakorlati válaszokat kapni!

  • Akik a kiscsoportos képzést részesítik előnyben, és szeretik a kis közösségeket, ahol szakmai tapasztalatainkat cserélhetjük, bővíthetjük.

Időtartam: 1 nap, 7 órában

Ár: 115.000 Ft

Max. 3 férőhely!

Időpontot foglalni minimum 3 héttel a képzés időpontja előtt szükséges!

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
Időpont választása kötelező!
Az Adatkezelési szabályzat elfogadása kötelező!