Advanced Volume mentoring – Kiscsoportos műszempilla építő képzés

Az Advanced volume mentoring képzésem, a jelenleg elérhető egyetlen csoportos volume oktatásom (max.3 fős). Olyan stylistoknak ajánlott, akik már gyakorlottak a volume terén, de vannak még rések, rossz berögződések, illetve akik szeretnék megismerni a technikámat, kipróbálni termékeimet és szívesebben dolgoznak csapatban. Ezen képzésem során az elmélet interaktív módon van jelen és nagyobb hangsúlyt fektetünk a gyakorlati részre.

Kiknek ajánlom?

- Akik már gyakorlottak a volume pilla építés világában, megfelelő alapokkal rendelkeznek, de szeretnének új technikát is megismerni és belevinni eddigi munkájukba.

- Akik már ismerik a technikám, de frissíteni szeretnék az eddig tanultakat.

- Akiknek az elméleti tudásuk már megfelelő, de a gyakorlatban mégis segítségre szorulnak, mert kialakultak rossz berögződések az évek során.

- Akik szeretnék megismerni termékeim, hiszen tudjuk, hogy az általunk használt anyagok és eszközök nagyban befolyásolják munkánkat.

- Akik egyszerűen csak sikeresebbek szeretnének lenni a volume világában.

- Akik a kiscsoportos képzést részesítik előnyben, és szeretik a kis közösségeket, ahol szakmai tapasztalatainkat cserélhetjük, bővíthetjük.

Fontos megjegyezni, hogy a mentor tanfolyam nem váltja ki az alapképzést! Amennyiben nem végezted még el a Kezdő Volume műszempilla-építő képzést, jelentkezz itt!

A gyakorlati képzésen használt anyagokat és eszközöket biztosítom, valamint egy általam összeállított ajándékcsomagot és 10% örökérvényű tanulói kedvezményt kapnak a résztvevők, amelyet a PerfectEye webshopban tudnak felhasználni!

Időtartam: 1 nap, 7 órában

Ár: 125.000 Ft

Max. 3 férőhely!

Időpontot foglalni minimum 3 héttel a képzés időpontja előtt szükséges!

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
Időpont választása kötelező!
Az Adatkezelési szabályzat elfogadása kötelező!