Privát mentoring - Privát műszempilla tanfolyam, az igényeidre szabva!

Mentoring képzésemet kifejezetten azoknak ajánlom, akik már elvégezték akár nálam, akár más oktatónál a Classic vagy Volume műszempilla építő képzést! Ha már van egy alapod, de még szükséged van fejlődésre, netalán rések vannak az elméleti anyagban, vagy a gyakorlati részeknél akadtál el, akkor bizony Neked szól ez a képzésem! A mentoring képzés keretében lehetőséged van velem közös gyakorlásra, hogy bátran feltedd az összes kérdésedet, és választ is kapj rájuk.

Akkor is érdemes ezt a képzést választanod, ha műszempilla-építő versenyre készülsz! Ha vannak kételyeid, és nem tudod hogyan készülj fel egy versenyre, hiteles és tapasztalt oktatót keresel, aki megadja neked a szilárd alapokat, akkor ne habozz, hisz sok múlik azon, lesznek-e eredményeid vagy sem.

A privát mentoring során csak Rád figyelek, így biztosabb alapokat sajátíthatsz el és a mentorálást is teljes mértékben Rád szabom!

Fontos megjegyezni, hogy a mentor tanfolyam nem váltja ki az alapképzéseket! Amennyiben nem végezted még el a Classic műszempilla-építő, vagy Kezdő Volume képzést, jelentkezz itt!

Kiknek ajánlom privát mentor programomat?

- Akik már gyakorlottak a classic (1D) és volume pilla (2-8D) építés világában, megfelelő alapokkal rendelkeznek, de szeretnének új technikát is megismerni és belevinni eddigi munkájukba.

- Akik már ismerik a technikám, de frissíteni szeretnék az eddig tanultakat.

- Akiknek az elméleti tudásuk már megfelelő, de a gyakorlatban mégis segítségre szorulnak, mert kialakultak rossz berögződések az évek során.

- Akik szeretnék megismerni termékeim, hiszen tudjuk, hogy az általunk használt anyagok és eszközök nagyban befolyásolják munkánkat!

- Akiknek az első lépések problémát okoztak, és szeretnének biztos alapot szerezni a szálankénti szempilla építésben

- Akik egyszerűen csak sikeresebbek szeretnének lenni a volume világában.

- Akik szempilla építő versenyre készülnek, és hiteles, tapasztalt oktatót keresnek.

- Akik a privát képzést preferálják, és szeretnék, hogy csak rájuk fókuszáljak.

Időtartam: 1 nap, 6 órában

Ár: 155.000 Ft

Időpontot foglalni minimum 3 héttel a képzés időpontja előtt szükséges!

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
Időpont választása kötelező!
Az Adatkezelési szabályzat elfogadása kötelező!