• Balatoni workshop

Kedves Érdeklődők! Balatoni workshop részletei ezennel elérhetőek!

2 hétvége, 2 volume szint!

A volume szerelmesei 2 hétvégen is velem tarthatnak egy igazi idilli helyen a Balaton partján, ahol az intenzív és profi volume képzés mellett élvezhetik a Balaton mindig csodás hangulatát! Nem beszélve arról, hogy ez egy igazi csapatépítő hétvége, hisz a résztvevők megoszthatják egymással tapasztalataikat, ötleteiket, nehézségeiket melyekből mindig tanulunk!

Minden általam szervezett csoportos képzéseken nagyszerű csapatok gyűlnek össze, és igazán jó hangulat jellemzi ezeket a napokat! Fontos, hogy új ismertségeket, tapasztalatokat szerezzünk és segítsük egymást! Ha szeretnél egy csodás hétvégét nem is akárhol, hanem a Balaton déli partján egy profi volume képzéssel egybekötve, akkor ne habozz, hisz a helyek gyorsan telnek!

Tarts velem egy fantasztikus Perfection Volume Masterclass 2-8D képzésen!

Ha kezdő vagy a volume világában, vagy elakadtál, netán csak új technikával szeretnéd bővíteni tudásod, esetleg fel akarod adni, mert nem boldogulsz egyedül egy-egy balul választott volume képzés után, akkor ezen a hétvégén itt a helyed!

Perfection Volume Masterclass 2-8D

2020.05.30.-31

Ha már gyakorlott vagy a volume építésben, vagy már oktatod is, és szeretnél valami egyedülállóan exkluzív technikát megismerni és elsajátítani, akkor a Bordeaux Mega Volume hétvége a Tied!

Bordeaux Mega Volume Masterclass

2020.06.06.-07.

Légy Magyarországon az elsők közt, akik megismerhetik Nelly Soimina gyönyörű és egyedi technikáját, melyet egyenesen Kazahsztánból hoztam!

Tanulni, fejlődni mindig kell, hisz ettől leszünk többek! Európa vagy kelet, a mi szakmánk gyönyörű és változatos és ez benne a szép! Köszönhetően a mai fejlett világnak munkánkat bárhol láthatják a világ minden táján. Legyen szó versenyről, vagy egy igényes munkáról, egy jó szakember mindig építi karrierjét és bővíti tudástárát! Ezért is kell tájékozottnak lennünk, hisz tudjuk, hogy külföld és belföld közt különbségek vannak.

Te felkészült és tájékozott vagy? Képzések és képzők széles választéka áll előttünk, melyet meg kell válogatni! Ne bízd a véletlenre! Légy kiemelkedő és egyedi! Tarts velem a Balatonon is egy csapatépítő közös vacsorával egybekötve!

Jelentkezés kizárólag emailben az info@fejesadrienn.hu címen!

irj-nekem

Írj nekem!

Ha kérdésed van, vagy bővebb információra van szükséged, írj nekem!

Add meg a keresztneved!
Add meg a vezetékneved!
Add meg az email címed!
Add meg az üzeneted!
Az Adatkezelési szabályzat elfogadása kötelező!