A legmenőbb nyári workshop lash stylistoknak

Az utóbbi évben nagy fordulópontot jelentett számomra, hogy a műszempillaépítő workshopjaim, amelyeket kifejezetten leendő vagy már aktív, szalon munkában gyakorlott műszempillaépítőknek tartok, folyamatosan telt házzal mentek. Volt egy hatalmas kihívás is a workshopokkal kapcsolatban: ez pedig a helyszín. Mivel én Szegeden élek, a workshopjaimat is itt tartom a saját szalonomban, de ez sokatoknak nem volt a legideálisabb megoldás. Sorban kaptam a kérdéseket: miért csak Szegeden oktatok? Amit persze abszolút megértek, és sokat töprengtem azon, hogyan tudnék azoknak is kedvezni, akik nem akarnak, vagy nem tudnak Szegedre eljönni.

A sok gondolkodásnak megszületett az eredménye, ami nem csak egy lash tréning, hanem egy szuper közösségi program is egyben! Kíváncsiak vagytok? Izgalmas lesz, mutatom:

2019. júniusában minden hétvégén indul egy 2 napos 4-6 fős lash workshop Balatonbogláron! A workshopok díja tartalmazza a szállást is, úgyhogy nincs szükséged külön szervezésre! Amit én tudok garantálni, az rengeteg szakmai tudás, sok gyakorlás, tartalmas eszmecserék és egy csodálatos környezet.

Jómagam sok országban és rendezvényen megfordultam, de mindig hiányzott, hogy lehessen egy kicsit kötetlenül is beszélgetni a szakmáról, kihívásokról, megosztani egymással a tapasztalatainkat. Ezért úgy gondoltam, hogy egy ilyen 2 napos, ottalvós tréning sokkal többet tudna adni a résztvevőknek. A gyakorlások után lehetőség adódna arra is, hogy megismerjük egymást, megosszuk egymással a legjobb szakmai tippeket, tanácsokat. Úgy tervezem, hogy igazi közösségi program lesz a Balaton déli partján.

Tölts el Velem és a többi lash stylisttal egy feledhetetlen hétvégét és tanulj, ismerkedj, lazulj! Igazi csajos, beszélgetős laza hétvégét tölthetünk együtt.

Sokan már az év elején megtervezik a nyaralások időpontját, úgyhogy gondold át Te is a nyári időszakot, és lopj egy hétvégét magadnak! A balatoni workshopok időpontjai:

Június 8-9.

Június 15-16.

Június 21-22.

Június 28-29.

A workshopra itt tudsz jelentkezni: kattints ide! Várlak szeretettel júnisuban Balatonbogláron!

2019.01.11.