A lélegzetelállító szempilla titka

A gyönyörű, dús szempilláknál nincs hatásosabb fegyver, ha csábításról van szó, egyetértesz? De az is igaz, hogy –sajnos- nem mindenkit áldott meg a természet ezzel a csodafegyverrel. Ezért a nők nagy része mindent elkövet, hogy a pilláit minél hosszabbnak vagy dúsabbnak mutassa.

Dús szempilla gyorsan

A drogériák polcain számtalan szempillaspirálból válogathatsz, amik mind igéző tekintetet ígérnek. Ezek előnye, hogy azonnali a hatásuk és olcsók, de hátrányuk, hogy nem elég tartósak. Ráadásul a legtöbb nem is vízálló, ezért elkenődhet a festék, ami nem túlságosan szép látvány.

Csábos pillák gyorsan és olcsón (?)

Ha tartósabb eredményre vágysz, a legkézenfekvőbb megoldás műszempillákkal próbálkozni. Az internet tele van beauty videókkal és blogokkal, ahol rengeteg tippel és csináld magad ötlettel is találkozhatsz. És persze műszempillákat is rendelhetsz (esetenként gyanúsan kedvező áron) a könnyű felhelyezés ígéretével.

Ezzel az ígérettel azért érdemes csínján bánni. Látszólag csak arról van szó, hogy fogod a pillákat és a ragasztóval felhelyezed őket. Pofonegyszerű, nem igaz?

De biztosan sokan hallottak már vicces sztorikat arról, hogy a műszempilla felragasztása után nem tudta a bátor próbálkozó hölgy kinyitni a szemét, mert összeragadtak a szemhéjai. Esetleg kicsit kuszán sikerült felragasztani, ami nem éppen csábos hatást kelt, valljuk be. Vagy a buli utáni ébredésnél a homlokáról kellett leszednie az odaragadt pillákat. De a műpillák hossza is zavaró lehet, mert előfordulhat, hogy még egy napszemüveget sem tudsz felvenni, mert a túlságosan hosszú pillák miatt kényelmetlen a viselése.

Ahogy a frizurakészítés sem csupán annyi, hogy fogjuk az ollót és levágjuk a hajat - hiszen miért járnánk akkor a kedvenc fodrászunkhoz? -, úgy a műszempillák profi és tartós felhelyezése is szakértelmet kíván.

A természetes hatású, dús pilláknak lash stylist kell!

Ezért ha szeretnél természetes hatású, hosszan tartó, dús szempillákat, akkor egy lash stylistra van szükséged. Ő egy olyan szakember, aki garantálni tudja, hogy a műszempilláid akár 4 hétig is csodásan dúsak maradnak, megfelelő odafigyelés mellett.

Miről ismered meg a profi szakembert? Kizárólag minőségi alapanyagokat használ. Biztos lehetsz benne, hogy nem a legolcsóbb, kétes minőségű alapanyagokat fogja használni. Egy profi lash stylist a szempilla hosszát is úgy választja meg, hogy az az arcodhoz a leginkább passzoljon, nem fog művi hatást kelteni.

Természetesen ez többe kerül, mintha magadnak tennél fel valami olcsóbb műszempillát, de nem fenyeget az a veszély, hogy esetleg tönkretegye a silány ragasztó a saját szempilláidat is. És ráadásul hetekig nem lesz dolgod a pilláiddal.

Egy profi műszempilla felhelyezése után nehéz eldönteni, hogy vajon igazi vagy nem, mert a hatása teljesen természetes. Mégis, a pillantásod sokkal igézőbb lesz, ami azonnal feltűnik mindenkinek. A gyönyörű tekintet ugyanúgy öltöztet, akárcsak egy szépséges mosoly. Amivel sok mindent elérhetünk.

Érdekel ez a szakma? Szívesen megtanulnád? Nézd meg, milyen workshopokat tartok és kérdezz bátran!

2018.06.19.