Balatoni workshop 2020-ban is!

Kedves Érdeklődők! Balatoni workshop részletei ezennel elérhetőek!

2 hétvége, 2 volume szint 

A volume szerelmesei 2 hétvégen is velem tarthatnak egy igazi idilli helyen a balatonpartján, ahol az intenzív és profi volume képzés mellett élvezhetik a Balaton mindig csodás hangulatát!

Nem beszélve arról, hogy ez egy igazi csapatépítő hétvége, hisz a résztvevők megoszthatják egymással tapasztalataikat, ötleteiket, nehézségeiket melyekből mindig tanulunk! 
Minden általam szervezett csoportos képzéseken nagyszerű csapatok gyűlnek össze, és igazán jó hangulat jellemzi ezeket a napokat! Fontos, hogy új ismertségeket, tapasztalatokat szerezzünk és segítsük egymást! Ha szeretnél egy csodás hétvégét nem is akárhol, hanem a Balaton déli partján egy profi volume képzéssel egybekötve akkor ne habozz, hisz a helyek gyorsan telnek!

Tarts velem egy fantasztikus Perfection Volume Masterclass 2-8D képzésen

Ha kezdő vagy a volume világában , vagy elakadtál, netán csak új technikával szeretnéd bővíteni tudásod, esetleg fel akarod adni , mert nem boldogulsz egyedül egy-egy balul választott volume képzés után, akkor ezen a hétvégén itt a helyed!

Perfection Volume Masterclass 2-8D 2020.05.30.-31

Ha már gyakorlott vagy a volume építésben vagy már oktatod is és szeretnél valami egyedülállóan exclusive technikát megismerni és elsajátítani akkor a Bordeaux Mega Volume hétvége a Tied!

Bordeaux Mega Volume Masterclass 2020.06.06.-07.

Légy Magyarországon az elsők közt, akik megismerhetik Nelly Soimina gyönyörű és egyedi technikáját, amelyet Kazahsztánból hoztam!

Tanulni, fejlődni mindig kell hisz ettől leszünk többek! Európa vagy kelet, a mi szakmánk gyönyörű és változatos és ez benne a szép! Köszönhetően a mai fejlett világnak munkánkat bárhol láthatják a világ minden táján. Legyen szó versenyről, vagy egy igényes munkáról, egy jó szakember mindig építi karrierjét és bővíti tudástárát ! Ezért is kell tájékozottnak lennünk, hisz tudjuk, hogy külföld és belföld közt különbségek vannak.
Te felkészült és tájékozott vagy? Képzések és képzők széles választéka áll előttünk melyet meg kell válogatni! Ne bízd a véletlenre! 

Légy kiemelkedő és egyedi! Tarts velem a Balatonon is egy csapatépítő közös vacsorával egybekötve! 

Jelentkezés kizárólag emailben az info@fejesadrienn.hu címen! 

2020.01.17.