Évindító összegzés

Kedves Érdeklődők, Tanulók!

Örömmel értesítelek Titeket, hogy képzési időpontjaim egészen augusztusig kiírásra kerültek honlapomon! Szabad helyekről, időpontokról itt is értesülni tudtok mostmár! A tanulni, fejlődni vágyó stylistok választhatnak egészen az alapoktól a volume képzésekig!

Képzéseim széles választéka várja azon szempillastylistokat akik profik szeretnének lenni szakmájukban, és minőséget kívánnak adni vendégeik, tanulóik számára!

Akik versenyzésre szánták el magukat, nekik elérhető a Versenyfelkészítő programom!
Legyen szó belföldről vagy külföldről, élő vagy online részvételről egyaránt! Jómagam is a legnagyobb versenyeken vettem részt és a legnagyobb nevekkel mérettettem meg magam Magyarországtól Párizsig, Párizstól Spanyolországig egészen az Európa bajnoki címig expert kategóriában! Hisz csak kevesen tudják, hogy 8 hónapos volume gyakorlattal indultam el versenyeken és mindet expert kategóriában nyertem! Tehát mi sem lehet hitelesebb, mint a saját utam és tapasztalatom melyeket az évek során gyűjtöttem, és mostmár tanulóim elért sikerei. Azóta is zsűrizem külföldön és belföldön, élő és online versenyeken , így tudom melyek azok a szempontok amiket nagyon komolyan vesz a zsűri! A versenyfelkészítő programjaimon minden fontos szempontot kimerítünk, hogy a lehető legjobban felkészülj minden helyzetre!
Ha úgy érzed ez a Te éved és belevágsz, akkor ne habozz, várlak szeretettel!

Az idén viszont más fontos képzés is helyet kapott nálam, és az nem más mint a BORDEAUX MEGA VOLUME képzés!
Magyarországon elsőként nálam érhetőek el ezen tréningek VIP és 2 fős képzés keretein belül! 
Decemberben jártam Kazahsztánban a Bordeaux tréning centerben Nelly Soiminánál, és sikeresen elvégeztem a Mega Volume tréner képzést. Így Magyarország hivatalos Bordeaux Mega Volume trénere lettem! 

A nagy érdeklődés nem maradt el most sem, hisz képzéseim áprilisig mind beteltek! A további képzési időpontokról, szabad helyekről és részletekről privátban érdeklődhettek az info@fejesadrienn.hu email címen! Ha különleges es egyedi szeretnél lenni a szakmádban akkor ezt a képzést mindenképp ajánlom számodra! 

Térjünk vissza 2020ra, és kezdjük az idei évet ismét egy orosz mester exclusív képzésével Szegeden! Tatyana Senkina nemzetközileg elismert stylist, tréner, előadó aki februárban hozzánk látogat Szegedre! A nagy érdeklődésre való tekinetettel nyitottunk egy második napot is, 2020. február 16-át melyre már csak 1 szabad hely maradt! 
Ha szeretnél egy orosz mestertől tanulni, és munkád minőségét emelni a vendégeid számára akkor jelentkezz még ma! 

Lassan a posztom végéhez érve szeretnék még egy jó hírt bejelenteni, hisz már sokan érdeklődtetek a tavaly elsőként megrendezett balatoni workshopokról! 
Igen, az idén is megrendezésre kerülnek képzéseim Balatonbogláron!

A volume szerelmesei 2 hétvégen is velem tarthatnak egy igazi idilli helyen a Balaton partján, ahol az intenzív és profi volume képzés mellett élvezhetik a Balaton mindig csodás hangulatát! 
Nem beszélve arról, hogy ez egy igazi csapatépítő hétvége, hisz a résztvevők megoszthatják egymással tapasztalataikat, ötleteiket, nehézségeiket melyekből mindig tanulunk ! 
Minden általam szervezett csoportos képzéseken nagyszerű csapatok gyűlnek össze, és igazán jó hangulat jellemzi ezeket a napokat! Fontos, hogy új ismertségeket, tapasztalatokat szerezzünk és segítsük egymást! 
Ha szeretnél egy csodás hétvégét a Balaton déli partján egy profi volume képzéssel egybekötve akkor ne habozz, hisz férőhelyeink limitáltak! 

2 hétvége, 2 Volume szint 

Ha kezdő vagy a volume világában , vagy elakadtál, netán csak új technikával szeretnéd bővíteni tudásod, esetleg felakarod adni , mert nem boldogulsz egyedül egy-egy balul választott volume képzés után, akkor ezt a hétvégét Neked találtam ki! 

Első hétvége :
Perfection Volume Masterclass 2-8D 

A másik hétvége pedig a profiké, akik már gyakorlottak a volumeban, és szeretnék megismerni az egyedülállóan exclusive Bordeaux Mega Volume technikát, melyet Nelly Soimina védjegyzett! Légy kiemelkedő és egyedi! Légy bátor és vágj bele új dolgokba! 

Második hétvége:
Bordeaux Mega Volume Masterclass 

Hamarosan jövök a részletekkel, időpontokkal, bővebb információkkal! Legtöbb képzésemre már csak áprilistól vannak szabad helyek, ezért ne habozz!

Találkozzunk az idén is! 

www.fejesadrienn.hu/workshop 

2020.01.05.