Nem minden arany, ami fénylik - A szempilla stylist szakma nehézségeiről

Manapság sajnos egyre többen esnek abba a hibába, hogy egy szempillaépítő képzés elvégzése után, úgy gondolják, ők már készen vannak, mindent tudnak a szakmáról. A szempilla stylist szakma felépítése azonban nem csak egy képzés elvégzéséből áll, hanem folyamatos tanulásból, gyakorlásból, megmérettetésekből és rengeteg szorgalomból.

Első ránézésre talán könnyűnek tűnhet ezt a szakmát választani, sokan úgy is gondolják, elegendő lesz elvégezni egy 1-2 napos képzést vagy tréninget, és ezzel késznek is vennék a tanulási folyamatot, jöhet a siker. Aztán amikor mégsem jön magától egy csapásra, megjelenik helyette a kudarcélmény, a kétségbeesés, a miértek keresése, vagy legrosszabb esetben az abszolút feladás. Bizony, ahhoz, hogy sikeres és elismert szempilla stylist legyél, nem vezet könnyű út, ezt tapasztalatból mondhatom.

Jómagam is több mélyponton és újrakezdésen estem túl, mindent önerőből és szorgalomból építettem fel, több tucat versenyen indultam, itthon, külföldön és online versenyen egyaránt, hogy megmérettessem magamat és tudásomat, tanuljak és fejlődjek.

Tanulóimnak is igyekszem ezt a szemléletet átadni, hogy soha, de soha ne érjék be kevesebbel, mindig törekedjenek arra, hogy a maximumot hozzák ki magukból, folyamatosan gyakoroljanak! Járjanak versenyekre, hogy megmérettessék tudásukat, tanuljanak másoktól vagy éppen a saját hibáikból. Mindemellett persze nagyon fontos készség az időmenedzsment is, hogy megtanulják beosztani idejüket, és jól gazdálkodni vele, ha szükséges mindennap időt szánni az önképzésre, gyakorlásra.

Képzéseimen igyekszem átadni a legjobb tudásomat Nektek, tanulóimnak, a többi azonban a Ti feladatotok. Hogy alázattal tudtok-e hozzáállni a tudáshoz, és beletudjátok-e utána tenni a rengeteg munkát, önerőt és szorgalmat, az rajtatatok áll. És ne feledjétek: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!

Jelentkezz képzéseimre, és segítek Neked elindulni ezen a csodálatos úton!

2019.12.02.