Szegeden járt Aida Oko szempilla stylist!

Október elején, meghívott vendégemként Szegedre látogatott Aida Oko orosz szempilla stylist, hogy egy exkluzív volume traininget tartson a fejlődésre vágyó, elhivatott szakmabelieknek. Élménydús hétvégét tölthettünk együtt, és a rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, egy kis rövid beszámolóval szeretném megmutatni, milyen is egy minőségi extreme volume mesterképzés Szegeden! 

Aida Oko, az OkoLashes márka alapítója, többszörös díjnyertes tréner, az OkoLashes International Academy mesterképzéseinek oktatója. Több ezer tréninget tudhat már maga mögött Oroszországban és külföldön egyaránt, most pedig végre eljött Magyarországra is, hogy megmutassa a lelkes résztvevőknek a szempilla építés csínját-bínját. Október első hétvégéjén zajlott le az orosz szempilla stylsit vezette volume tréning, melyen összesen 15 szerencsés vehetett részt, a képzés színvonalához tökéletesen passzoló helyszínen, az Art Hotelben. Bizony, szerencsésnek mondható ez a 15 résztvevő, ugyanis a képzés meghirdetése után röpke 2-3 nap alatt minden hely betelt! Számomra is meglepetést okozott a hatalmas érdeklődés, tekintve, hogy még olyan jelentkező is akadt, aki nem ismerte Aida munkásságát, azonban megszavazta számomra a bizalmat, tudva, hogy csakis olyan előadót hívok meg, aki maximális profizmussal, és valódi tudással segíti a szakmai fejlődését! Ez pedig valóban így is történt, hiszen Aida megmutatta a csapatnak az Extreme Volume fortélyait, szabályait, a töltéstől a lash fanokon át a csipeszekig!

Habár még hasonló rendezvényre nem volt példa Szegeden, a rengeteg pozitív visszajelzés, és biztató szavak alapján teljes sikernek éltem meg a szervezést! Mindez felbátorított, hogy igyekezzek minél több lehetőséget biztosítani Nektek, hogy hasonló kaliberű meghívott oktatóktól, a legjobbaktól tanulhassatok! Ezúton is köszönöm minden résztvevőnek a bizalmat, kövessetek továbbra is Facebook, valamint Instagram oldalaimon, mert hamarosan újabb meghívott vendégekkel jelentkezem, nehogy lemaradjatok! 

Néhány résztvevő visszajelzése a tréningről:

       

2019.11.22.